Programma tijdens de kerstweek

Praktische informatie voor ouders

Deze week vieren we kerst! We kijken uit naar de bijzondere viering en activiteiten. In dit bericht de praktische informatie:

 

Dinsdag 19 december: onderbouw brengt bezoek aan Zorgcentrum Ten Anker

De leerlingen van de onderbouw brengen een bezoek aan zorgcentrum Ten Anker. Daar spelen zij het kerstverhaal en zingen kerstliedjes. Het bezoek aan Ten Anker vindt plaats onder schooltijd en er gelden de normale schooltijden. 

 

Woensdag 20 december: Kerstviering

Op woensdag 20 december vieren we Kerstmis in de Petrus en Pauluskerk. We steken de vier adventskaarsen aan, we luisteren en kijken naar het kerstverhaal en we zingen kerstliederen. 

Op deze dag gelden de normale schooltijden en de kinderen nemen zelf hun tien-uurtje en de lunch mee. We wandelen onder schooltijd samen naar de kerk. De viering begint om 10 uur. Ouders kunnen de viering volgen via de live-stream. Klik hier om de live-stream te openen (https://www.twitch.tv/dewindwijzer)

 

Woensdagavond 20 december: Feestelijke maaltijd

Op woensdag 20 december komen de kinderen tussen 16:45 en 17 uur naar hun basisgroep. Ouders kunnen even mee naar binnen voor een foto, maar we vragen ouders om niet te lang te blijven, zodat het niet te druk is in de groepen. De kinderen mogen met hun mooiste kerstkleding naar school. 

De onder- en middenbouw genieten van een feestelijke broodmaaltijd dat wordt georganiseerd door de ouderwerkgroep. De leerlingen van de bovenbouw hebben zelf een plan gemaakt en boodschappen gedaan voor hun broodmaaltijd.

Vanaf 17:45 uur worden de ouders op het schoolplein verwelkomd met live-muziek. Om 18 uur komen de kinderen naar buiten. Ouders van de onderbouw kunnen hun kind bij de klassendeur ophalen. De kinderen van de midden- en bovenbouw komen via de buitentrap naar buiten. Dan kunnen ze nog even genieten van de muziek, die tot 18:15 uur zal spelen. 

 

Donderdag 21 december: Luizenzak mee naar huis

Deze dag is een normale schooldag. We zullen dan in de loop van de dag samen met de leerlingen de kerstversiering weer opruimen. De kinderen krijgen die dag de luizenzak met hun spullen mee naar huis. We vragen u om de luizenzak en de gymkleding te wassen (en te passen). De kerstvakantie begint om 14 uur

 

Vrijdag 22 december: kerstvakantie (geen school) 

Alvast fijne kerstvakantie! 

 

Fotoalbum Kerst 2023

Het fotoalbum in Kwieb en op de website (https://www.windwijzer.nl/ph-31870-3-45703/foto/kerst_2023___wordt_deze_week_aangevuld.html?page=1) wordt deze week steeds aangevuld. Van alle activiteiten worden foto’s genomen. 

4155216_1473846 4155216_1473846