De Leerling redactie van 2022/2023!

Een bericht van de nieuwe leerling redactie

Hoi allemaal! Wij zijn de nieuwe leerling redactie van dit jaar! Wij zullen berichten, foto’s en vlogs plaatsen dit jaar om jullie zoveel mogelijk te laten zien van wat we doen op school. Wij stellen ons graag even voor.

Hoi mijn naam is Eli, ik zit in basisgroep 6/7/8 A. Ik ben de voorzitter van de leerling redactie, daarnaast maak ik ook nog vlogs en leg ik interviews af. 

Hallo ik ben Daan en ik zit in 6/7/8 D. In de leerling redactie ga ik interviews voor de camera afnemen en ik ga helpen met video’s editen.

Hoi mijn naam is Isayrah, ik zit in basisgroep 6/7/8 A. Mijn rollen in de Leerling Redactie gaan zijn foto’s maken en verslagen schrijven.

Hallo ik ben Kayleigh, ik zit in groep 6/7/8 A. Ik zit in de leerling redactie omdat ik goed kan schrijven en vertellen u zult van mee lezen van berichten en bij vlogs.

Hoi ik ben Ian, Ik zit in groep 6/7/8B. Mijn rollen in de leerling redactie zijn: editor/thumbnail maker. Ik heb ook een eigen YouTube kanaal dus daardoor kan ik ook goed editen!

Hallo ik ben Bram, ik zit in basisgroep 6/7/8B. Mijn rollen in de leerling redactie zijn dat ik foto’s en vlogs maak.

Hallo ik ben Liam, ik zit in basisgroep 6/7/8 C. Mijn rollen zijn: foto’s, filmpjes maken en teksten schrijven.

Ik ben Lieselotte, ik zit in groep 6/7/8 C. Mijn rollen in de leerling redactie zijn: zorgen voor het geluid en filmpjes omdat ik daar goed in ben.

Hallo mijn naam is Levy, ik zit in basisgroep 6/7/8 D. Mijn rollen in de leerling redactie zijn: verslagen schrijven en foto’s maken.

Hoi ik ben Gwen van basisgroep 6/7/8 B. Mijn rollen zijn: video’s en foto’s maken.

Groetjes,

De leerling redactie

20221013_093158 20221013_093158