Nieuws van het schoolbestuur Sarkon

Nieuwe bestuurder Sarkon & vernieuwde klachtenregeling

Beste ouders, 

In dit bericht nieuws vanuit het schoolbestuur Sarkon (http://www.sarkon.nl).

 

Nieuwe bestuurder Sarkon

Op 1 november aanstaande start Mirjam Holwerda (48) als bestuurder bij Sarkon (http://www.sarkon.nl). Holwerda vervult hiermee de vacature die is ontstaan na het aangekondigde vertrek van interim-bestuurder Carin Doodeman. Holwerda vormt vanaf 1 november het college van bestuur met Alwin Hietbrink.

Sarkon mocht zich verheugen in een aantal goede kandidaten voor de functie. De keuze viel op Mirjam Holwerda vanwege haar brede kennis en ervaring die goed aansluiten bij de plannen en ambities van Sarkon op het gebied van onderwijs- en organisatieontwikkeling. Meer weten? Lees hier het uitgebreide bericht op de pagina van Sarkon. (https://www.sarkon.nl/nw-33083-7-4086047/nieuws/mirjam_holwerda_nieuwe_bestuurder_sarkon.html?page=0)

 

Vernieuwde klachtenregeling

Sarkon (http://www.sarkon.nl) heeft de klachtenregeling vernieuwd. De klachtenregeling is ervoor om klachten op een goede manier af te handelen. Het uitgangspunt is ’praten met’ in plaats van ’praten over.’ De eerste stap is dan ook om met de medewerker zelf, waarmee u van mening verschilt, in gesprek gaat. De beste oplossing is altijd om er samen uit te komen. De volledige klachtenregeling is te vinden bij de ouderinformatie op onze website  (https://www.windwijzer.nl/pg-31870-7-131542/pagina/klachten_en_suggesties.html). 

4086047_1300525 (1) 4086047_1300525 (1)