Kinderen vanaf 3 jaar naar school

3+ groep de Sterrenwachters

Wist u dat kinderen al vanaf 3 jaar kunnen starten op school? Dit kan in de 3+ groep De Sterrenwachters. Sinds dit schooljaar zijn er meer mogelijkheden voor ouders om hun kind bij de 3+ groep in te schrijven. Ook is er een combinatie mogelijk met het kinderdagverblijf. Bekijk hier de nieuwe flyer van 3+ groep de Sterrenwachters (https://www.windwijzer.nl/content/31870/download/clnt/101970_3__Sterrenwachters-juni2022_EZ.pdf)

 

Natuurlijke doorstroming naar de basisschool

3+ groep de Sterrenwachters (https://www.windwijzer.nl/tp-31870-2/peutergroep) van SKDH (Stichting kinderopvang Den Helder) is gevestigd in een lokaal van de onderbouw op de begane grond. Samen met de instroomgroep van de basisschool worden er afwisselende activiteiten aangeboden, die worden gekoppeld aan thema’s afgestemd met de andere onderbouwgroepen. Samen met de medewerkers van De Windwijzer werkt de pedagogisch medewerker aan het stimuleren van de ontwikkeling van de kinderen. Op deze manier vindt er een natuurlijke doorstroming plaats. Op de locatie ontdekken kinderen spelenderwijs zichzelf en de wereld om zich heen én breiden zij de woordenschat uit bij hun belevenissen.

 

Wat zijn de openingstijden van de Sterrenwachters?

3+ groep De Sterrenwachters is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 - 14.00 uur
(schooltijdenopvang) inclusief fruit en lunch. Zindelijke peuters vanaf 2 jaar en 10
maanden zijn van harte welkom. Ook opvang na 14.00 uur nodig? Dit is mogelijk bij
kinderdagverblijf Wiele Wiele Stap dat in ook in de brede school is gevestigd.

 

Meer weten? 

Als u meer wilt weten kunt u een binnenlopen bij de Sterrenwachters en uw vraag stellen aan de pedagogisch medewerker. U kunt ook een bericht sturen aan Lonneke Veenendaal, locatieleider SKDH (mailto:l.veenendaal@skdh.nl). 

Screenshot 2022-07-18 11.46.14 Screenshot 2022-07-18 11.46.14