Vakanties en vrije dagen 2022 - 2023

Windwijzer nieuws van 17-06-2022

In de agenda van KWIEB zijn alle vakanties en vrije dagen voor het nieuwe schooljaar te vinden. Daarnaast vindt u bij de ouderinformatie op onze website (https://www.windwijzer.nl/pg-31870-7-124193/pagina/vakanties_en_vrije_dagen.html) een overzicht. 

De medezeggenschapsraad (https://www.windwijzer.nl/tp-31870-2/mr) stelt jaarlijks het rooster van vakanties en vrije dagen vast. Hierbij is het uitgangspunt dat de school ieder jaar 940 lesuren verzorgd. Daarnaast heeft de school en de medezeggenschapsraad (MR) rekening gehouden met de wensen van ouders. 

 

Schoolvakanties

De schoolvakanties zijn vastgesteld n.a.v. de richtlijnen van de rijksoverheid. In schooljaar 2022-2023 heeft de Windwijzer vrijdag 23 december toegevoegd. Daarnaast is een week extra meivakantie vrij gepland, zodat de meivakantie twee weken duurt. 


Studiedagen

Tijdens de studiedagen werkt het schoolteam aan de kwaliteit van het onderwijs door te leren met en van elkaar. Op verzoek van ouders zijn de studiedagen zoveel mogelijk gekoppeld aan schoolvakanties. De studiedagen zijn gepland in overleg met de MR. 

summervacation summervacation