Middenbouw deze week onderwijs op afstand

Het plafond van de inzet van medewerkers is bereikt en het aantal besmettingen is te hoog.

Beste ouders van de middenbouw,

In de middenbouw zijn diverse coronabesmettingen bij zowel leerlingen als medewerkers. Komende week zijn Danny Bovenkerk (leraar) en Shallowy Jandroep (onderwijsassistent) niet inzetbaar. Er is geen vervanging beschikbaar. Het plafond van de inzet van medewerkers is bereikt en het aantal besmettingen is te hoog. Daarom zullen de kinderen van de middenbouw van dinsdag t/m vrijdag onderwijs op afstand krijgen. De leraren zullen zich bij de begeleiding vooral richten op het herhalen en onderhouden van de verschillende leerdomeinen. 

Morgen, maandag, kunnen de kinderen, indien mogelijk, aan hun eigen werkpakket werken op een eigen device. Tussen 13 en 14:30 uur kunnen ouders of een broer/zus een werkpakket en het chromebook ophalen bij de onderbouw-ingang. Mocht dit niet lukken, vragen wij u een topic te sturen naar Rosanne Dokter. Morgen krijgt u van de middenbouw nadere informatie over de instructiemomenten. 

Ook verschillende andere medewerkers zijn deze week niet inzetbaar. Daarom hebben wij helaas geen ruimte om aan kinderen noodopvang aan te bieden. Dit betreuren wij zeer, maar door een gebrek aan inzetbare medewerkers kunnen wij niet anders.  Vanaf ma. 31 januari hopen wij alle leerlingen weer te verwelkomen op school. 

We hopen u op deze wijze voldoende geïnformeerd te hebben en vragen uw begrip voor deze situatie. 

corona corona