Groepen 2/3 deze week afwisselend thuis / op school

Wegens besmettingen is een beperkt aantal medewerkers beschikbaar.

Beste ouders van de basisgroepen 2/3, 

In de onderbouw zijn diverse coronabesmettingen bij zowel leerlingen als medewerkers. Komende week is Bart Nottelman niet inzetbaar. Er is geen vervanging beschikbaar. Het plafond van de inzet van medewerkers is bereikt. Daarom zullen de kinderen van de groepen 2/3 deze week afwisselend thuis en op school zijn, zodat de ’pijn’ gelijk wordt verdeeld over de groepen 2/3. (vorige week zijn de twee andere onderbouwgroepen thuis geweest.)

- De groep 2/3 van Esther / Rachel is maandag, dinsdag en woensdag op school. Op donderdag en vrijdag zijn de leerlingen van deze groep thuis. 

- De groep 2/3 van Bart is donderdag en vrijdag op school. Op maandag, dinsdag en woensdag zijn de leerlingen van deze groep thuis. 

Ook verschillende andere medewerkers zijn deze week niet inzetbaar. Daarom hebben wij helaas geen ruimte om aan kinderen die thuis zijn thuisonderwijs of noodopvang aan te bieden. Dit betreuren wij zeer, maar door een gebrek aan inzetbare medewerkers kunnen wij niet anders.  Vanaf ma. 31 januari hopen wij alle leerlingen weer te verwelkomen op school. 

We hopen u op deze wijze voldoende geïnformeerd te hebben en vragen uw begrip voor deze situatie. 

corona corona