Update corona-maatregelen

Windwijzer nieuws van 03-11-2021

Beste ouders, 

In de afgelopen periode hebben wij de school weer opengesteld voor ouders. Wij zijn erg blij met de wijze waarop ouders samen met de medewerkers de start van de dag hebben vormgegeven. 

 

Maatregelen n.a.v. de persconferentie

Helaas lopen het aantal corona-besmettingen en ziekenhuisopnames weer op.  Sarkon hanteert het uitgangspunt dat het onderwijs en de organisatie hiervan op een veilige, verantwoorde en uitvoerbare wijze verloopt. N.a.v. de persconferentie verandert er voor kinderen en ouders weinig. Wij vragen ouders (en hun kinderen) alert te zijn en bij corona-gerelateerde klachten zich te laten testen niet op school te komen.  

 

Tijdelijk geen inloop voor ouders

Er wordt dringend geadviseerd om de anderhalve-meter-maatregel weer in acht te nemen. Om dit te kunnen waarborgen betekent dit er vanaf heden geen ouders in school kunnen komen tijdens de inloop. Als ouders een afspraak hebben op school kan dit wel, waarbij we anderhalve meter afstand in acht wordt genomen. Zodra de maatregelen dat weer toelaten, zullen we de inloopperiode weer open stellen voor ouders. 

We rekenen op uw medewerking! 

#TeamWindwijzer

corona corona