Aangepaste schoolreisjes

De schoolreisjes gaan door!

De kinderen zijn vorig schooljaar niet op schoolreis geweest i.v.m. de Corona-beperkingen. In plaats daarvan hebben de kinderen genoten van een eindfeest aan het einde van het schooljaar. Omdat er nog budget over is van de vrijwillige ouderbijdrage van vorig jaar, ontvangen ouders dit jaar een korting op het schoolreisgeld. Binnenkort ontvangt u hierover meer info van de ouderwerkgroep. 

 

Organisatie schoolreisje

Omdat het al lang geleden is dat de kinderen op schoolreis zijn geweest, zijn de schoolreisje gepland bij de start van het schooljaar. Dit past ook goed bij de gouden weken, waarbij wij werken aan groepsvorming. In verband met een beperkt budget (door stijgende prijzen voor busvervoer en entreegelden) en Coronamaatregelen zijn er slechts een beperkt aantal bestemmingen mogelijk. Toch is het de ouderwerkgroep gelukt om een mooi programma samen te stellen. 

 

Data en bestemmingen

- Onderbouw (leerjaar 1-2-3): Wo. 15 sep - Land van Fluwel (https://www.landvanfluwel.nl/)

- Middenbouw (leerjaar 4-5): Wo. 8 sep - Dierenpark Hoenderdaell (https://www.hoenderdaell.nl/)

- Bovenbouw (leerjaar 6-7): Vr. 17 sep - Artis (https://www.artis.nl/nl/)

- Leerjaar 8 gaat aan het eind van het schooljaar op kamp. De data en de bestemming staan nog niet vast. Onze vertrouwde locatie op Texel is te duur geworden. We zijn op zoek naar een nieuwe kamplocatie. 

 

Begeleiding schoolreisjes

De schoolreisjes worden begeleid door medewerkers en ouders van de ouderwerkgroep. Als er meer helpende ouders nodig zijn gaat de ouderwerkgroep / medewerkers op zoek naar andere ouders. Begeleiders die mee gaan dienen gevaccineerd te zijn of op de dag van vertrek een zelf-test te doen. 

 

Praktische info

Via Kwieb ontvangt u meer praktische informatie over het schoolreisje van uw kind. 

schooltrip schooltrip