Schoolkoers in een compacte flyer

Flyer schoolkoers

Alle Sarkonscholen hebben een flyer gemaakt van de schoolkoers, waarin zij op beknopte wijze uitleggen op welke wijze de school vormgeeft aan de koers van Sarkon, waarbij scholen de beweging maken van leerstof- naar kindgericht onderwijs. (Leren met LEV)Klik hier om de folder van de schoolkoers te bekijken. (https://www.windwijzer.nl/content/31870/download/clnt/98259_Schoolkoers_Sarkonschool_De_Windwijzer_-_2020-2024.pdf)

 

Sarkonscholen leren met LEV

De Sarkonscholen werken allemaal met ’Leren met LEV.’ LEV staat voor hart! LEV staat voor moed! LEV is de komende vier jaar de basis voor de koers van de Sarkon-scholen:

L - Leerplek voor het leven: Sarkonscholen zijn een kloppend hart waar je leert over het leven, over jezelf, over de ander en over de wereld om je heen. Samen trekken we de wereld in en halen we de wereld naar binnen. Je leert een steentje bij te dragen aan de leefbaarheid van de wereld om je heen. Bovenal leer je van en met elkaar en geef je richting aan jouw leerproces.

E - Eigen Wijze: Je bent uniek en hebt je eigen talent. Als kind en als medewerker toon je moed. Je wilt de beste zijn, op jouw manier. Hierbij leer je goed samenwerken met anderen om jezelf blijvend te ontwikkelen in eigenheid en kwaliteit.

V - Vertrouwen door verbinding: Hart hebben voor elkaar geeft verbinding. Verbinding geeft ruimte aan vertrouwen. De katholieke en interconfessionele wortels inspireren om in verbinding te geloven. Je leert met hart voor elkaar de goede dingen te doen en gezamenlijk verantwoordelijkheid te dragen.

fkyer schoolkoers fkyer schoolkoers