Vitamine Zee voor Vaderdag

Fijne Vaderdag!

De school heeft in het afgelopen jaar veel steun gehad van alle vaders, moeders en andere familieleden tijdens het onderwijs op afstand. Wij danken u voor al uw hulp! Op Vaderdag zetten we alle vaders in het zonnetje met een bijzonder cadeau. Fijne Vaderdag! 

 

Vitamine Zee

De kinderen hebben in de afgelopen periode een bijzonder kunstwerk gemaakt. Met dat kunstwerk geven de kinderen ’vitamine Zee’ aan hun vader of aan iemand anders die ze willen bedanken. De kinderen hebben zich laten inspireren door het gedicht ’De Zee’ van Judith Herzberg. De kinderen zijn hierbij begeleid door kunstdocenten Bernou Karten en Pieter Klomp van Triade in Den Helder (https://www.triade-denhelder.nl/). In de bijlage vindt u meer informatie over dit project. 

 

Buitenschoolse kunstklas

Met het groepsdoorbrekend werken is cultuureducatie een prominent onderdeel van de school geworden. Wij werken hierbij samen met Triade in Den Helder (https://www.triade-denhelder.nl/). Ook na de zomervakantie zullen Bernou en Pieter als kunstdocenten verbonden blijven aan De Windwijzer. Naast lessen beeldende vorming onder schooltijd, krijgen kinderen de mogelijkheid zich in te schrijven voor de buitenschoolse kunstklas. Deze lessen zijn aansluitend aan schooltijd en worden op school verzorgd. Kinderen kunnen hierbij kiezen voor de 2D-kunstklas (tekenen) of 3D-kunstklas (ruimtelijk werken). De inschrijving voor de buitenschoolse kunstklas loopt via Triade. Meer info volgt binnenkort via Kwieb. 

Vaderdag Vitamine Zee Vaderdag Vitamine Zee
Vaderdag - Gedich vitamine Zee Vaderdag - Gedich vitamine Zee