Leerling-, ouder- en medewerker-tevredeheid

Tevredenheid als onderdeel van de kwaliteitszorg

In de afgelopen periode hebben leerlingen, ouders en medewerkers de tevredenheidspeiling ingevuld. Alle deelnemers hartelijk dank voor het invullen! 

De leerlingen waardeerden ons met gemiddeld een 8. De ouders gaven ons een 6,9 en de medewerkers waardeerden hun werkplek met een 8,3. 

Het is opvallend dat de waardering van de leerlingen en de medewerkers nagenoeg gelijk was of gestegen ten opzichte van vorig schooljaar en dat de waardering van de ouders iets was gezakt. 

De peilingen worden teruggekoppeld aan de deelnemers en geanalyseerd in de medezeggenschapsraad, het ouderpanel en het leerlingpanel. 

 

Bekijk hier de uitslag van de leerling-tevredenheidspeiling (https://www.windwijzer.nl/pg-31870-7-122659/pagina/leerlingtevredenheid.html)

Bekijk hier de uitslag van de ouder-tevredenheidspeiling (https://www.windwijzer.nl/pg-31870-7-122658/pagina/oudertevredenheid.html)

Bekijk hier de uitslag van de medewerker-tevredenheidspeiling (https://www.windwijzer.nl/pg-31870-7-134122/pagina/medewerkertevredenheid.html)

 

 

 

 

 

image-asset (2) image-asset (2)