Word uw kind in 2023 vier jaar? Maak een afspraak en kom kijken!

Schrijf uw kind op tijd in!

Wordt uw kind in 2023 vier jaar of kent u iemand waarvan het kind vier jaar wordt? Schrijf uw kind zo snel mogelijk in of wijs ouders erop dat zij een afspraak kunnen maken voor een  kennismaking/rondleiding. Zij kunnen bellen naar school en dan wordt er een afspraak ingepland: 0223 616991.   

Ouders die al een kind op school hebben en een broertje of zusje willen inschrijven, kunnen bij de leraar of de schoolleiding een inschrijfformulier vragen. 

In de afgelopen periode is de interesse voor de Windwijzer gestegen. We hebben aanzienlijk meer rondleidingen verzorgd voor ouders en nieuwe leerlingen. Als u uw kind op tijd inschrijft, kunnen we rekening houden met de bezetting en het aantal groepen. Dan zijn we goed voorbereid en kunnen we ook alle nieuwe kinderen welkom heten. 

 

Kennismaking nieuwe ouders / leerlingen

Voor nieuwe ouders is het mogelijk om met hun kind een afspraak te maken voor een kennismaking. Tijdens de kennismaking zal de schoolleiding / teamleider de uitgangspunten en de onderwijsvisie van de school toelichten en ouders en het kind rondleiden door de school. Kent u iemand die interesse heeft voor hun kind voor de Windwijzer? Laat hen dan contact met ons opnemen voor een afspraak. Dit kan per e-mail (mailto:directeur.dewindwijzer@sarkon.nl) of telefonisch: 0223 616991. 

 

Met 3 jaar naar school? 

Kinderen worden vanaf hun vierde verjaardag ingeschreven op de basisschool. Toch is het mogelijk om uw kind eerder naar school te laten gaan. De onderbouw van De Windwijzer werkt intensief samen met 3+groep De Sterrenwachters (https://skdh.nl/peuterspeel-en-leergroep-de-sterrenwachters/). Zij hanteren dezelfde schooltijden en werken met dezelfde thema’s. De peuters spelen veelal samen met de leerlingen van de onderbouw van De Windwijzer. Ook is er een combinatie mogelijk met voor- en naschoolse uren bij het kinderdagverblijf. Zo wordt de overstap naar de basisschool verkleind en werken de kinderen op speelse wijze aan voorschoolse vaardigheden. Meer info? Vraag het de medewerkers van de Sterrenwachters of neem contact op met Stichting Kinderopvang Den Helder. (https://skdh.nl/peuterspeel-en-leergroep-de-sterrenwachters/)

1F01B1AA-BD15-4D3D-B769-4FB9DC60F6C9 1F01B1AA-BD15-4D3D-B769-4FB9DC60F6C9