Denkt u met ons mee over de toekomst van de school?

Hoe kunnen we het onderwijs anders organiseren?

In deze periode maakt het schoolteam een schoolplan voor de periode 2020-2024. Dit doet het team in samenwerking met het de andere scholen van Sarkon. De basis voor deze plannen is dat we nog meer kindgericht gaan werken. Dat wil zeggen dat niet de leerstof, maar de ontwikkeling van de kinderen leidend is.

 

Kindgericht werken

Naastdat we kindergericht werken, is het ook belangrijk dat we bestand zijn tegen het lerarentekort. Het is de verwachting dat het lerarentekort in de toekomst alleen nog maar groter wordt. We zijn op school aan het verkennen hoe we het onderwijs anders kunnen organisren, zodat we minder afhankelijk zijn van het lerarentekort. U kunt hierbij denken aan de inzet van meer onderwijsondersteuners of vakleraren. 

 

Denkt u met ons mee? 

We zijn op zoek naar ouders die met ons mee willen denken. We willen een aantal brainstorm-sessies organiseren met verschillende groepen ouders. Dit willen we zowel overdag als ’s avonds organiseren. Heeft u interesse? Wilt u dit laten weten en een e-mail (mailto:directeur.dewindwijzer@sarkon.nl)sturen met uw naam, de naam van uw kind(eren) en of u liever overdag of s’ avonds deelneemt? We nemen dan contact op om een brainstorm-moment te plannen.   

3756025_762186 3756025_762186