Carnaval 2019

Nieuws van Prins Bernardo I

Deze week vieren we Carnaval op school. Vanmorgen is Prins Bernardo I feestelijk geïnstalleerd. Tijdens de show was er een museumquiz tussen de leraren en de leerlingen en een optreden van de dansmariekes. De dansmariekes werden gecoacht door Nigel, Nafissa, Silvie en Lyndsey uit groep 8. 

De prins heeft de kinderen de opdracht gegeven dat zij morgen (donderdag 28 feb) in pyjama of sportkleding naar school mogen komen. 

Op vrijdag 1 maart vieren we het Carnavalsfeest. Tijdens deze dag ontvangen we in de loop van de ochtend Carnavalsvereniging De Krabbentukkers in de gymzaal van de school. De kinderen mogen natuurlijk verkleed naar school komen; het liefst in stijl van het thema ’Wat vind je in het museum’, maar iets anders mag natuurlijk ook. We vragen de kinderen om speelgoedwapens thuis te laten.

De kinderen starten komende vrijdag om 8:30 uur in de klas. Tijdens deze dag krijgen de kinderen van de ouderwerkgroep een tussendoortje om 10 uur. De kinderen nemen zelf hun lunchpakketje mee. Op deze dag gelden de gewone schooltijden.   

 

Alaaf! Alaaf! Alaaf! 

Prins Carnaval Bernardo I Prins Carnaval Bernardo I